SzükségHelyzet


Tekintse meg legutóbbi műsorunkat!

"SzükségHelyzet" segítő megoldások a gyógyászatban!
December 16.-án 9 órától, ismétlés 21.-én 14 órától.
A mozgássérültek életében meghatározó jelentőségűek a gyógyászati segédeszközök, hiszen az élet nem állhat meg egy-egy végtag elvesztése, vagy mozgásképtelenséget okozó sérülés után.

"SzükségHelyzet" segítő megoldások a gyógyászatban! november 25.-én 9 órától. Ismétlés, november 30.-án 14 órától.

Gyorsabb gyógyulás, kevesebb fájdalom. Minderre lehetőséget ad a modern sebkezelési módszerek és kötszerek alkalmazása. Ha a beteg időben szakorvoshoz kerül.

Szükséghelyzet segítő megoldások a gyógyászatban! november 11.-én 9 órától. Ismétlés, november 16.-án 14 órától.

október 28.

A sztóma egy, sokszor egész életre szóló állapot. A sztómás nem beteg, a megfelelő eszközökkel ugyan úgy élhet, mint minden más egészséges ember.

Szükséghelyzet segítő megoldások a gyógyászatban! október 28.-án 9 órától. Ismétlés, november 2.-án 14 órakor

Szükség helyzet
- Amit a gyógyászati segédeszközökről tudni kell
A Duna Televízióban péntekenként 9,00 órától
Ismétlés szerdánként 14 órakor

A különböző betegségek sokakat korlátoznak mindennapi életükben. Ezek jelentős részében különböző eszközökkel elérhető, hogy a betegek normális, vagy a normálishoz igen közeli módon élhessenek. A lúdtalpbetéttől a hallókészüléken keresztül egészen a tolókocsikig a gyógyászati segédeszközök sora segíti az átmenetileg, vagy véglegesen beteg emberek életét.

Mikor van szükségünk gyógyászati segédeszközökre, milyen figyelmeztető jelek után forduljunk orvoshoz? Milyen szempontok alapján választunk, egyáltalán ki választja ki a megfelelő terméket? Milyen rendeletek szabályozzák a használók, a fogyasztók jogait? Hogyan használjuk ezeket az eszközöket?- néhány olyan kérdés, melyek megválaszolása közös érdeke a betegeknek, a forgalmazóknak és a hivataloknak.

Célunk a szükséges információk közreadásával az élhető élet segítése.

A sorozat egy-egy részében terméktípusokra bontva egy-egy területet tárgyalunk.